FOTO Matka zverejnila príbeh šikanovanej dcérky, na pomoc jej prišla armáda motorkárov

NETKY.SK • 14 Júl 2017, 18:51 • 2 min
FOTO Matka zverejnila príbeh šikanovanej dcérky, na pomoc jej prišla armáda motorkárov

Utiahnuté 7-ročné dievčatko Ashley Wastakiewicz sa stalo obeťou brutálnej šikany staršieho chlapca. Skončila aj v nemocnici a bála sa vychádzať z domu.

slovakia

left justify in out

Malú Ashley intenzívne prenásledoval11-ročný chlapec niekoľko týždňov. Týral ju slovne aj fyzicky. ,,Tlačila bicykel domov a v tom ju  chlapec kopol do tváre,“ uviedla jej matka, Christine. Raz dievčatko tak brutálne dobil, že ju museli previesť do nemocnice.

 

Ani sa nemožno čudovať, že Ashley už vôbec nechcela vychádzať z domu. Zatiaľ čo iné deti behajú po vonku a šantia v bazéne, Ashley strávila väčšinu leta medzi štyrmi stenami sama, smutná a vydesená.

 

"Cítila, že ju nikto nemiluje, nikto sa o ňu nezaujíma. Cíti sa sama,“ povedala jej mama.

Polícia síce vykonala nejaké protokolné opatrenia, avšak k ochrane Ashley to nepomohlo.

 

Christine sa preto obrátila na silu internetu a zdieľala prosbu o pomoc. Vytvorila facebookovú stránku s názvom „Spravodlivosť pre Ashley“. "Moje meno je Ashley a mám 7 rokov. Som obeťou šikanovania 11-ročným chlapcom. Veľmi ma to bolí. Prosím, zastavte to,“ predstavila sa Ashely v odkaze.

 

 

Akúkoľvek reakciu čakali, toto určite nie. Pre ich domom onedlho zaparkovali desiatky členov miestneho motocyklového klubu. Prišli, aby ukázali svoju podporu Ashley a zastrašili zakérneho chlapca. Ten už čelí obvineniu z ublíženia, lenže je mladistvý, takže veľký trest ho zrejme nepostihne.

 

img

 

"Sú trochu strašidelní ale majú zlaté srdcia," napísala Christine. 

 

img

 

"Dostali sme správu od našich bratov v iných kluboch a všetci sme sa tu stretli,“ povedal náčelník motorkárov James Dingmon. "Nikto by nemal byť šikanovaný. Dnes večer sme sa tu stretli, aby sme niečo zmenili a aby sme pomohli v boji proti šikanovaniu, najmä v prípade úžasného 7-ročného dievčatka menom Ashley,“ vysvetlil.

 

"Už sa nebojím,“ povedala po návšteve Ashely s veľkým úsmevom. "Budeme pokračovať v tomto boji a nedovolíme, aby jej niekto opäť ublížil,“ dodal Dingmon.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona