FOTO Matka varuje rodičov: Fatálny pád na bicykli jej takmer zabil syna, tejto chybe sa vyhnite

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 19:04 • 2 min
FOTO Matka varuje rodičov: Fatálny pád na bicykli jej takmer zabil syna, tejto chybe sa vyhnite

TALLAHASSEE – Americká mamička Tiffany Rivera si so svojim synom prežila najhoršiu nočnú moru a aby podobného zážitku uchránila ostatných, rozhodla sa o svoj príbeh podeliť na Facebooku.

slovakia

left justify in out

Všetko sa začalo fatálnou nehodou, keď jej 10-ročný syn Jaden spadol na bicykli. Chlapec sa sťažoval iba na bolesť lakťa a kolena, čo nie je nič nezvyčajné, ani životu nebezpečné zranenie. Na prvý pohľad sa zdalo, že žiadne iné zranenia už nemá, dokonca sa choval úplne normálne.

 

O dva dni nastal v zdravotnom stave chlapca rýchly spád. Keď sa v stredu prebudil, sťažoval sa na bolesti hlavy, jeho správanie nebolo obvyklé a javil sa malátny. Tiffany si všimla opuch na jeho pravom spánku a rozhodla sa ho zobrať do nemocnice. Počas cesty začal v aute zvracať.

 

V nemocnici mu okamžite urobili CT vyšetrenie, ktoré odhalilo zlomeninu lebečnej kosti a epidurálny hematóm.  "Doktori mi vysvetlili, že môjho syna musia okamžite operovať a pokúsia sa mu zachrániť život, pričom mu dávali šancu 50/50," vysvetlila Tiffany.

 

"Chirurgovia mi po operácii povedali, že bol zázrak, že prežil. Vo všetkých ostatných takýchto prípadoch sa deti z operačnej sály živé nevrátili," napísala.

 

Jaden začiatkom apríla oslávil svoje 11. narodeniny a našťastie nemá takmer žiadne trvalé následky alebo postihnutie.

 

Tiffany si uvedomila, že jej syn by nemusel bojovať o život keby mal na hlave prilbu, a preto pre poučenie ostatných rodičov zdieľala Jadenove fotky z nemocnice, na ktorých má skrz hlavu obrovskú jazvu a kompresný obväz.

 

"Toto sa môže stať komukoľvek! Zranenie môjho syna bolo rovnaké ako pri nehode na motorke!" varovala Tiffany.  

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies