FOTO Matka takto zmlátila svojho syna vešiakom, polícia nič nespravila

NETKY.SK • 7 Apríl 2014, 14:16 • 2 min
FOTO Matka takto zmlátila svojho syna vešiakom, polícia nič nespravila

JIANGMEN – Čínska polícia sa rozhodla nekonať v prípade matky, ktorá brutálne dobila svojho iba šesťročného syna. Polícia údajne uznala, že chlapec bol neposlušný, pretože si nespravil domácu úlohu.

slovakia

left justify in out

Matka zmlátila svojho syna Xiao Binga kovovým vešiakom, pretože si nespravil v ten deň domácu úlohu do školy. Brutálne poranenia si na chlapcovom tele všimol jeho učiteľ telesnej výchovy, ktorý si ich aj odfotil.

 

Napriek tomu, že telocvikár týranie zo strany chlapcovej matky nahlásil, polícia odmietla proti nej konať. Polícia v oficiálnom vyhlásení napísala že „zranenia nie sú tak vážne, ako vyzerajú“. Taktiež „povedali matke, aby nabudúce nebila svojho syna tak brutálne“.

 

img

 

„Chlapcovi rodičia sú nespokojní so synovými známkami v škole a tvrdia, že neposlúcha a nerobí si domáce úlohy. Chceli ho iba potrestať,“ povedal o prípade hovorca polície v meste Jiangmen Hu Lung.

 

Týranie a bitie detí nie je v Číne ničím neobvyklým. Otec Wen Yuan pripútal svojho syna reťazou o krk po tom, čo sa dozvedel, že kradol.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies