FOTO Matka si chcela vytetovať synove meno, no tatér sa pomýlil: Neuveríte, čo spravila!

NETKY.SK • 16 Máj 2018, 13:00 • 2 min
FOTO Matka si chcela vytetovať synove meno, no tatér sa pomýlil: Neuveríte, čo spravila!

Mladá mamička si chcela zvečniť synove meno tetovaním, došlo však k veľkému nedorozumeniu.

slovakia

left justify in out

Johanna Giselhäll Sandströmová žije vo Švédsku a momentálne má už tri deti. V čase, keď sa rozhodla, že si svoje ratolesti uctí tetovaním na ruke, mala len dcéru Novu a syna Kevina. Prišla teda do tetovacieho štúdia, kde odborníka oboznámila so svojou požiadavkou aj konkrétnou predstavou. Nebolo na tom nič komplikované, preto sa spokojne posadila a čakala na výsledok. Ako sa však ukázalo, aj v takejto banálnej požiadavke sa dá urobiť zásadná chyba. Tatér totiž Johanne vytetoval iné meno, ako mal!

 

Keď nie veľmi príjemnú procedúru dokončili, chcela sa hrdá mamička pokochať svojou novou pýchou. V momente, ako tetovanie vzhliadla, oblial ju pot! Namiesto mena Kevin jej na ruke svietilo Kelvin! Tatér urobil chybu a, žiaľ, nedokázal s tým už spraviť nič, čo by klientku uspokojilo. Johanna bola, samozrejme, najskôr veľmi nahnevaná, nešlo jej do hlavy, ako sa niečo také vôbec mohlo stať. Veď sa presne dohodli! Plakať nad rozliatym mliekom však bolo zbytočné, musela nájsť riešenie.

 

Žena priznala, že najskôr jej napadlo dať si tetovanie odstrániť pomocou lasera. Takýto zákrok je však bolestivý a náročný, pričom jeho výsledok by mohol vyzerať oveľa horšie než samotné tetovanie. S manželom sa preto rozhodli vysporiadať sa s tým oveľa originálnejšie. Svojho syna Kevina dali premenovať na Kelvina.

 

Sandströmová sa vyjadrila, že s menom Kelvin sa pred tým nestretla, no uvedomila si, že je oveľa zaujímavejšie než Kevin, preto kurióznu situáciu zažehnali týmto spôsobom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies