FOTO Materinská láska nepozná strach ani nebezpečenstvo: Toto urobila žena, aby zachránila syna!

NETKY.SK • 14 Júl 2018, 12:00 • 2 min
FOTO Materinská láska nepozná strach ani nebezpečenstvo: Toto urobila žena, aby zachránila syna!

Matka by za svoje dieťa aj život položila. Doslova.

slovakia

left justify in out

V indonézskej obci Teluk Dawan sa nedávno odohrala poriadne dramatická scéna. Rasmi Dawanová poslala svojho syna k rieke, aby tam nabral vodu. Onedlho však začula zúfalý krik. Žena viac nepotrebovala a utekala k vode. Tu zbadala niečo hrozivé! Jej 11-ročný syn bol asi 15 metrov od brehu a zo všetkých síl sa snažil premôcť krokodíla!

 

Rasmi neváhala a nad ničím nepremýšľala, jej jediným cieľom bolo zachrániť svojho syna. Okamžite vbehla do rieky a plávala k svojmu dieťaťu. „Nestarala som sa o to, že tam môže byť viac krokodílov, ktorí ma môžu napadnúť. Sústredila som sa len na záchranu svojho syna,“ priznala. Krokodíl sa vyľakal, chlapca pustil a odplával preč.

 

Matka syna vytiahla z vody a zavolala pomoc. V nemocnici ho ošetrili a hospitalizovali. Momentálne sa zo svojich zranení zotavuje, bude však žiť. Nebyť jeho obetavej matky, incident by sa zrejme skončil tragicky.

 

Agentura Jambi Natural Resources Conservation vyslala na miesto tím profesionálov, ktorí by krokodíla mali vystopovať a premiestniť na miesto mimo obydlí.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies