FOTO: Máte zlý deň? Toto vám zvihne náladu!

NETKY.SK • 9 Máj 2019, 12:20 • 2 min
FOTO: Máte zlý deň? Toto vám zvihne náladu!

Takúto terapiu by po náročnom dni potreboval hádam každý z nás!

slovakia

left justify in out

Hovorí sa, že posedenie v kaviarni a rozhovor s dobrým priateľom je často oveľa účinnejší ako rady psychológov. A predstavte si, že okrem toho by vám spoločnosť robila aj „partia“ roztomilých psíkov korgi. Presne tak to vyzerá v istej thajskej kaviarni.

 

Na Slovensku je vo väčšine podobných prevádzok z hygienických dôvodov zakázane so psom čo i len vstúpiť. Do určitej miery pre to ale musíme mať pochopenie. Ľudí s alergiou na zvieratá totiž stále pribúda a personál si nikdy nemôže byť istý, či v kaviarni niekto taký práve nesedí. V thajskom Bangkoku však majú podnik, ktorého súčasťou sú okrem personálu aj dvanásti roztomilí psíkovia korgi. Každý, kto má k zvieratám kladný vzťah sem môže vstúpiť a poriadne sa odreagovať.

 

Myšlienka zriadiť kaviareň plnú psov vznikla z majiteľkinej lásky k svojim miláčikom. Ako Tanchanok Kanawaong uviedla, v minulosti chovala desať sibírskych huskych a zlatých retríverov. Keď sa po rokoch z tohto sveta odobrali, začala uvažovať o tom, že si zadováži nového psa. Tentokrát však chcela takého, ktorý síce bude mať priateľskú povahu ako jej predchádzajúci štvornohí priatelia, no bude menší. A tak si kúpila korgiho. Do tohto plemena sa natoľko zamilovala, že netrvalo dlho a pribudli ďalší jedenásti.

 

Otvoriť si kaviareň nebolo majiteľkiným pôvodným plánom, no postupom času jej táto myšlienka pripadala čoraz originálnejšia, a preto si otvorila podnik, ktorý sa dnes v Bangkoku teší veľkému úspechu.

 

Momentálne sem chodí množstvo ľudí. Roztomilé zvieratká im robia spoločnosť, vďaka čomu tu vždy vládne skvelá nálada. Hostia sa s nimi môžu hrať, dokonca ich aj kŕmiť špeciálnymi psími dobrotkami, na čo Tanchanok dohliada. Psy majú okrem interiéru kaviarne k dispozícii aj záhradu, kde môžu behať a počas dňa majú vyhradený čas na odpočinok, kedy ich nikto nesmie vyrušovať.

 

Dokonalá antistresová terapia, čo poviete?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CORGI in the Garden ขอขอบคุณพี่ๆทุกท่านที่เอ็นดูและแวะมาเล่นกับน้องๆนะคะ🙏 และเนื่องจากคาเฟ่ของเราได้รับการตอบรับค่อนข้างดี จึงไม่สามารถคาดเดาจำนวนพี่ๆที่มาเล่นกับน้องๆได้ จึงขออนุญาตไม่รับจองคิวค่ะ พี่ๆสามารถ walk in เข้ามาตามรอบได้เลยนะคะ😊 รอบที่1: 10.30 (มีเฉพาะวันเสาร์ และ วันอาทิตย์) รอบที่2: 12.30 รอบที่3: 14.30 รอบที่4: 16.30 ขอบคุณอีกครั้งแล้วพบกันนะคะพี่ๆ❤ #corgiinthegarden #corgicafe #corgicafebkk #dogcafebkk #pembrokewelshcorgi #corgilife #corgiaddict #corgicommunity #corgiofinstagram #คาเฟ่คอร์กี้ #คาเฟ่หมา #คาเฟ่สุนัข #คอร์กี้

Príspevok, ktorý zdieľa CORGI in the Garden (@corgiinthegarden),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies