FOTO Martin Nikodým sa stal trojnásobným otcom

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 13:43 • 2 min
FOTO Martin Nikodým sa stal trojnásobným otcom

BRATISLAVA - Slovenský moderátor a herec Martin Nikodým sa stal trojnásobným otcom. Štyridsaťtriročnému rodákovi z Bratislavy dnes partnerka Martina porodila syna. Rodičia dali dieťaťu meno Martin.

slovakia

left justify in out

"Všetko prebehlo bez komplikácií. Malý má 54 centimetrov a 3480 gramov a narodil sa po ôsmej hodine ráno,“ prezradil Nikodým pre Topky.sk. "Keď som počul prvé zaplakanie, bol som odrovnaný zo záplavy emócií. Netušil som, že emócie dokážu byť také silné,“ priznal moderátor, ktorý sa o novinke pochválil aj prostredníctvom sociálnej siete Facebook. "Vitaj Martinko na tomto svete. Vybral si si krásny dátum, tak nech je tvoj život plný lásky, ktorú dostaneš a budeš rozdávať,“ napísal Nikodým, pričom na Facebooku zverejnil aj fotografiu syna.

 

img

 

Martin Nikodým študoval na Divadelnej fakulte Akadémie múzických umení v Prahe i Vysokej škole múzických umení v Bratislave. V súčasnosti ho môžu diváci a diváčky vidieť napríklad v televíznej šou Milujem Slovensko (2013) či relácii TV šanca (2014). Okrem herectva a moderovania sa venuje aj fotografovaniu. Moderátor má s exmanželkou Michaelou syna Adama a dcéru Emmu Lei. Jeho súčasná partnerka Martina má zase z prechádzajúceho vzťahu dve dcéry.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies