FOTO Manželia v luxusnom hoteli slávili výročie, do baru sa prišiel schladiť obrovský byvol

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 16:00 • 2 min
FOTO Manželia v luxusnom hoteli slávili výročie, do baru sa prišiel schladiť obrovský byvol

ADDO - Byvol vošiel do baru, znie ako začiatok nejakého vtipu, no mladý pár, ktorý sa so zvieraťom naozaj stretol sa poriadne vydesil.

slovakia

left justify in out

Elzet a Charl Ferreira (obaja 34) oslavovali 12. výročie svojej svadby v luxusnom hoteli Hlosi Game Lodge v Južnej Afrike, keď im zrazu no izby vošiel obrovský byvol.

 

Manželia sa spočiatku báli o svoj život, no keď sa spamätali z prvotného šoku, stihli si byvola aj odfotiť. Zhodli sa na tom, že zviera sa len chcelo ukryť pre horúčavou, keďže vonku bolo v ten deň okolo 36 stupňov Celzia.

 

"Byvol sa najprv priblížil k bazénu, kde plávali naše deti ... Je to jediné miesto široko ďaleko, ktoré nie je oplotené a tak sa tam zvieratá môžu prísť napiť,“ opisuje nevšedný zážitok Elzet. "Deti som zobrala z bazéna. Byvol sa tam potom šmykol a spadol dovnútra. Prekvapilo ma, ako si tú vodu užíval, bola na ňom vidieť spokojnosť.“

 

Podľa Elzet bol byvol veľmi starý. Ako ho pozorovali, uvedomili si, že zviera nie je nebezpečné, len zvedavé.

 

"Prešiel cez dvere a zamieril do baru, pričom dával pozor, aby do niečoho nenarazil," povedala Elzet. Byvol sa napokon len poprechádzal v chladnej miestnosti a potom sa vrátil do divočiny.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies