FOTO Mamička vymyslela trik, vďaka ktorému jej bábätko zaručene utíši: Toto je jej tajomstvo!

NETKY.SK • 30 Júl 2018, 13:18 • 2 min
FOTO Mamička vymyslela trik, vďaka ktorému jej bábätko zaručene utíši: Toto je jej tajomstvo!

Zúfalá mamička si nevedela rady, a tak skúsila tento trik. Vďaka nemu si konečne môže trochu odpočinúť.

slovakia

left justify in out

Istá mladá mamička si vytrpela viac než dosť. Po tom, ako sa jej pred 16 mesiacmi predčasne narodil syn, zažila znova to isté aj pri druhom tehotenstve s dcérkou Anayah. Narodila sa 7 týždňov pred termínom a od tohto momentu trpela kolikou. Bola preto veľmi nepokojná a nedokázala spať bez toho, aby ju mama držala v náručí. Samozrejme, čo by láskavá matka neurobila pre milované dieťa. No, také niečo je veľmi vyčerpávajúce a dlhodobo sa to nedá zvládať.  

 

Zúfalá žena začala pátrať po radách iných mamičiek s podobnými skúsenosťami, až sa dostala k nezvyčajnému triku. Akonáhle ho vyskúšala, uľavilo sa jej a svoju pozornosť opäť dokázala rozdeliť medzi obe deti.

 

Na internete sa dočítala, že viacerým pomohlo, keď obyčajnú gumenú rukavicu naplnili ryžou a spiacemu bábätku ju položili na chrbátik. „Videla som tento skvelý trik a je to tá najlepšia vec, ktorú som urobila! Anayah chce byť neustále na rukách a ja mám teraz konečne trochu oddychu,“ priznala  žena.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies