FOTO Malý chlapec šokoval svoju mamu: Santovi napísal mrazivý list

NETKY.SK • 12 December 2017, 11:52 • 2 min
FOTO Malý chlapec šokoval svoju mamu: Santovi napísal mrazivý list

Nie každé dieťa považuje Vianoce sa čarovné...

slovakia

left justify in out

Vianoce sú sviatky, ktoré sa zrejme najväčšej obľube tešia práve medzi deťmi. Tie z nich majú azda najúprimnejšiu radosť a predstavujú pre nich obdobie zázrakov, ktorým veria. Samozrejme, v našej kultúre sú charakteristické aj materiálnom, hojnosťou. Domácnosti si doprajú mnohé dobroty, ktoré bežne nejedia a vzájomne sa obdarovávajú darčekmi. U nás ich nosí Ježiško, v USA Santa Claus.

 

Deti sa tešia práve na nich, na prekvapenia, ktoré ich čakajú pod vianočným stromčekom, preto býva zvykom, že už v novembri píšu pre Ježiška či Santu listy, kde vyslovujú svoje tajné priania. Istý šesťročný Američan to dostal za domácu úlohu. Iné dieťa by sa pravdepodobne nesmierne tešilo, on to však poňal mimoriadne racionálne až pesimisticky, čím šokoval svoju mamu, ktorá v úžasne tento list publikovala na sociálnej sieti.

 

Chlapec v liste píše: "Milý Santa, píšem ti len preto, lebo sme to v škole dostali za domácu úlohu. Viem, že tvoj zoznam hriešnikov je prázdny. Aj tvoj zoznam dobrých detí je prázdny. Celý tvoj život je prázdny. Nevieš, čím všetkým si musím prechádzať. Zbohom. Neprezradím ti svoje meno."

 

Keď sa táto vianočná pošta začala šíriť internetom, mnohých pobavila, no vystávala tu aj otázka, akým strašným trápením musí dieťa prechádzať, aby bolo už v útlom veku takto skeptické. Mama malého „hejtera“ to však prezradila. Vraj si nerozumie so svojim bratom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona