FOTO Malého chlapca prezývaju Catman: V kostýme superhrdinu zachraňuje životy túlavých mačiek

NETKY.SK • 25 Október 2017, 14:00 • 2 min
FOTO Malého chlapca prezývaju Catman: V kostýme superhrdinu zachraňuje životy túlavých mačiek

Aj mačky majú svojho superhrdinu.

slovakia

left justify in out

Vo svete ľudí nájdeme hrdinov, ktorí by nás zachránili z nepríjemností či problémov, len v komixoch. U mačiek je ale všetko inak. Úlohu večného ochrancu týchto tvorov na seba zobral len 5-ročný Shon Griffin z Filadelfie, ktorý sa o nich vzorne stará v kostýmoch rôznych superhrdinov.

 

Shon sa s mačkami stretáva od najútlejšieho detstva. Jeho teta a ujo totiž pracujú pre útulok, kde už roky zachraňujú tieto malé šelmy z ulice. Neraz ho so sebou zobrali, pretože Shona mačky odjakživa fascinovali.

 

O jeho „osude“ sa definitívne rozhodlo až vtedy, keď jedno zo zvierat odmietalo spolupracovať, nechcelo sa dať zaočkovať a nikto s ním nemohol manipulovať, ba dokonca sa ani priblížiť. V tom však prišiel Shon a neposlušnú mačku doslova zhypnotizoval. Tá sa k nemu ako k jedinému nebála pristúpiť a nechala sa aj hladkať. Od tohto okamihu ho začali prezývať Catman.

 

Shon chodieva do útulku pravidelne a nikdy pritom nezabudne na svoj kostým superhrdinu. Má ich niekoľko a obmieňa ich podľa momentálneho naladenia. Príkladne sa stará o všetky mačky, ktoré sú tu umiestnené a v spolupráci s ujom a tetou z ulice zachraňuje pred nepekným osudom ďalšie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona