FOTO Majiteľka chcela svojho psíka prefarbiť na fialovo, skoro ho tým zabila!

NETKY.SK • 30 Január 2018, 06:00 • 2 min
FOTO Majiteľka chcela svojho psíka prefarbiť na fialovo, skoro ho tým zabila!

Mnohí majitelia svoje zvieratá, najmä psov, obliekajú do hlúpych kostýmov, nosia ich v kabelkách či v kočíkoch a chovajú sa k nim neprimerane, ako deťom alebo hračkám. Nie je to síce vhodné, ale pomerne neškodné.

slovakia

left justify in out

Nikdy však na psa nepoužívajte farbu na vlasy! Jedna žena sa týmto spôsobom pokúsila svojho miláčika prefarbiť na fialovo a takmer ho zabila.

 

Chémia mu spôsobila rozsiahle popáleniny po celom tele, pričom mu na viacerých miestach mu prepálila kožu až do mäsa. Úbohému tvorovi tiež opuchli oči a zmietal sa v obrovskej bolesti. Keď ho zdesená majiteľka priviezla k veterinárom, mysleli si, že psík to nerozchodní. Napriek tomu urobili všetko, čo bolo v ich silách.

 

img

 

Dostal lieky aj anastézu. Museli ho celého oholiť, poriadne ho umyli a celého obviazali. Potom sa začala jeho dlhá cesta k uzdraveniu, počas ktorej musel požrať množstvo liekov proti bolesti, škrabaniu a zápalom.

 

img

img

 

Fenka maltézskeho kríženca menom Violet to napokon prežila a teraz má nový miľujúci domov. 

 

img

Foto: Facebook/Pinellas County Animal Services



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona