FOTO Madonna prekvapila detské útulky v Manile: Každý potrebuje rozveseliť

NETKY.SK • 24 Február 2016, 13:04 • 2 min
FOTO Madonna prekvapila detské útulky v Manile: Každý potrebuje rozveseliť

MANILA - Americká speváčka Madonna navštívila dva detské útulky vo filipínskom meste Manila. Päťdesiatsedemročná interpretka prekvapila siroty a deti bez domova v strediskách Bahay Tuluyan a Hospicio de San Jose pred tým, ako dnes a vo štvrtok vystúpi v spomínanom hlavnom meste Filipín v rámci Rebel Heart Tour.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z Bay City v Michigane zverejnila prostredníctvom služby Instagram aj niekoľko fotografií, na ktorých je spolu s deťmi. "Každý potrebuje rozveseliť. Rovnako aj v Hospicio de San Jose v Manile," uviedla speváčka k fotke, na ktorej stojí s bábätkom na rukách pri postieľke s dievčatkom.


Interpretka strávila v Bahay Tuluyan približne 45 minút, pričom väčšinu času venovala práve deťom. Zaujímala sa tiež o fungovanie útulku a pýtala sa, či deti chodia do školy. Návšteva bola v oboch prípadoch prekvapením. Catherine Scerri z Bahay Tuluyan uviedla, že pôvodne sa mali v stredisku zastaviť len členovia tanečného sprievodu speváčky. O účasti Madonny sa dozvedeli hodinu pred jej príchodom, pričom v obidvoch centrách mali zákaz fotografovania.


Madonna, celým menom Madonna Louise Ciccone, patrí k najvplyvnejším hudobníčkam všetkých čias a mnohí ju označujú za kráľovnú popu. Hudobnú kariéru odštartovala začiatkom 80. rokoch v kapelách Breakfast Club a Emmy, no krátko na to sa vydala na sólovú dráhu. V roku 1983 vydala debutový eponymný album, po ktorom nasledovali nahrávky Like A Virgin (1984), True Blue (1986), Like A Prayer (1989), Erotica (1992), Bedtime Stories (1994), Ray Of Light (1998), Music (2000), American Life (2003), Confessions On A Dance Floor (2005), Hard Candy (2008), MDNA (2012) a Rebel Heart (2015).

 

Medzi jej úspešné single patria skladby Like A Virgin, Material Girl, Papa Don't Preach, Like a Prayer, Express Yourself, Vogue, This Used To Be My Playground, Justify My Love, Frozen, Ray Of Light, Don't Tell Me, Music či 4 Minutes (feat. Justin Timberlake a Timbaland). Na konte má sedem cien Grammy a od roku 2008 je členkou Rock'n'rollovej siene slávy. Ako herečka sa predstavila v snímkach Hľadám Susan. Zn.: Zúfalo (1985), Dick Tracy (1990), Veľké víťazstvo (1992), Štyri izby (1995) alebo Evita (1996). Režírovala tiež filmy Špina a múdrosť (2008) a W.E. (2011).

 

 

Celeste gives me the guided tour of Hospicio de San Jose. Run by nun's with love 💘!

Fotka uverejnená používateľom Madonna (@madonna),

 

Everyone needs a tickle!! Even at the Hospicio de San Jose in Manilla! 💘. We are so blessed🙏🏻 ❤️#rebelheartour

Fotka uverejnená používateľom Madonna (@madonna),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona