FOTO Madonnina dcéra ide v matkiných šľapajách: Toto ukázala svetu!

NETKY.SK • 28 Máj 2018, 12:59 • 2 min
FOTO Madonnina dcéra ide v matkiných šľapajách: Toto ukázala svetu!

Aká matka, taká Katka...

slovakia

left justify in out

Manonnina 21-ročná dcéra rada provokuje rovnako ako jej slávna matka. Lourdes Leonová je známa tým, že propaguje naturálny štýl a často sa prezentuje fotografiami, kde je vidieť, že depilácii skutočne neholduje. Neholí si totiž ani podpazušie, ani nohy.

 

A práve kvôli jej špecifickému štýlu, ktorý kombinuje newyorský punk, feminizmus a politiku, ju oslovila spoločnosť Converse, aby pre nich nafotila módnu kampaň.

 

Lourdes sa už v módnom biznise vyzná, v minulosti spolupracovala s viacerými značkami a spolu s matkou samy jdenu vlastnia. Aj v prípade tejto kampane sa na zrode návrhov aktívne podieľala, pričom tvorila s dizajnérkou Erin Magee.

 

Počas fotenia k novej reklame športovej značky odhalila svoje ochlpenie. Samozrejme, vyslúžila si za to aj vlnu negatívnych komentárov, z toho si však naozaj nič nerobí.

 

 

#lourdesleon #madonna

Príspevok, ktorý zdieľa Sunil Hatwal (@sun_hwr),



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies