FOTO Lupič sa chcel zrejme zahrať na Stanleyho Ipkissa: Tvár si zamaskoval zelenou farbou, polícii to však zjednodušil

NETKY.SK • 10 Máj 2018, 15:00 • 2 min
FOTO Lupič sa chcel zrejme zahrať na Stanleyho Ipkissa: Tvár si zamaskoval zelenou farbou, polícii to však zjednodušil

Tento mladý Rus to s logickým myslením veľmi nepreháňal...

slovakia

left justify in out

Istý 23-ročný Rus sa zrejme inšpiroval kultovým filmom Maska, kde sa v hlavnej úlohe zloducha so zelenou tvárou predstavil známy Jim Carrey. Tento mladík si ako svoje pôsobisko vybral ruské mesto Krasnodar, kde na námestí okrádal ľudí. Aby nikto neodhalil jeho totožnosť, celú tvár si natrel zelenou farbou. Niečo však nedomyslel...

 

Krasnodar je mesto so 750-tisíc obyvateľmi. Dopátrať sa vreckára by tu preto mohlo byť naozaj ťažké. Samozrejme, len v tom prípade, ak sa kriminálnik nerozhodne okato vytŕčať z davu. Žena, ktorú muž prepadol a ukradol jej kabelku, okamžite oslovila neďalekú hliadku a uviedla, že zlodej mal zelenú tvár.

 

Polícia ho vďaka jeho „premyslenému“ maskovaniu dolapila v priebehu chvíle, dokonca sa ešte nestihol ani zbaviť ukradnutých vecí. Pochopil, že nemá cenu zapierať, a tak ho muži zákona zatkli a odviedli na policajnú stanicu.

 

Muž pri výsluchu uviedol, že tvár si natrel nazeleno, aby nebolo možné identifikovať jeho podobizeň. To, že po Krasnodare mnoho ľudí s takýmto „módnym“ výstrelkom nechodí, si už neuvedomil. Momentálne ho čaká súd.

 

img

Zdroj: Ruské ministerstvo vnútra



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies