FOTO Ľud rozhodol! Najkrajšou Oklamčákovou Miss na Slovensku za posledných 25 rokov je táto kráska

NETKY.SK • 17 Máj 2017, 10:33 • 2 min
FOTO Ľud rozhodol! Najkrajšou Oklamčákovou Miss na Slovensku za posledných 25 rokov je táto kráska

Len pred pár dňami sme vám pripomenuli víťazky všetkých ročníkov súťaže Miss na Slovensku od roku 1993 až po rok 2017.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Zakladateľ a spoluorganizátor súťaže MISS SLOVENSKO Jozef Oklamčák sa v tejto súvislosti rozhodol vyhlásiť súťaž o najkrajšiu missku za posledné štvrťstoročie. Na sociálnej sieti tak mali ľudia možnosť vyjadriť svoj názor a zároveň hlasovať za svoju favoritku. Hlasovanie však bolo tesné a na prvom mieste sa napokon umiestnili dve víťazky. „Priatelia a znalci ženskej krásy, na základe vašich hodnotení z 25 víťaziek MISS na Slovenku od roku 1993 do roku 2017, na ktorých som sa podieľal, ste rozhodli, že na 1.mieste, podľa vášho hlasovania, skončili s rovnakým počtom hlasov dve missky - Mária Sándorová  a Andrea Verešová,“ uviedol Oklamčák. 

 

Po tomto verdikte sa však neplánovane spustilo ďalšie hlasovanie, z ktorého vzišla len jedna víťazka. A treba povedať, že v tomto prípade Miss Slovensko 2004 Mária Sándorová na plnej čiare porazila mediálne známejšiu Andreu Verešovú.

 

Mária sa do povedomia verejnosti dostala ako skromné dievča z východného Slovenska. Vydala sa za hokejistu Martina Barteka, s ktorým má dve deti Mariah (10 ) a Maxima (6). Na začiatku tohto roku sa však rozviedla a podľa našich zistení,  svojich potomkov vychováva sama. Deti jej zaberajú všetok čas. „Školu, krúžky ako hokej, tenis, cheerleading, klavír, gitara, judo je náročné skĺbiť,“ hovorí s úsmevom Mária. Čakajú ju štátnice na Metropolitnej Univerzite v Prahe. Žije v Českej republike, v Liberci. Momentálne sa  lieči a zotavuje po náročnej operácii. Pred ochorením pracovala ako riaditeľka dvoch hotelov. Toto zamestnanie jej veľmi pomohlo preniesť sa ťažkým obdobím počas dvoch dlhých rokov rozvodového procesu.

 

Keď sa Mária dozvedela o tomto svojom prvenstve, nezaprela v sebe povestnú skromnosť a spočiatku tomu ani nemohla uveriť. „Som nesmierne potešená a nebudem skrývať, že aj milo prekvapená až zaskočená. Zo srdca ďakujem všetkým, ktorí hlasovali! Každopádne musím povedať, úprimne, že Andrea má formu neustále a dbá o svoj vzhľad na dennodennej báze. Čo mne chýba a budem na sebe musieť zapracovať,“ priznala mama dvoch detí. „Chcem sa poďakovať všetkým hlasujúcím, že aj po rokoch mám fanúšikov, známých, priateľov, ktorí na mňa nezabudli aj keď som už zo Slovenska preč dvanásť rokov. Každopádne chcem vyjadriť môj obdiv všetkým 25 Misskám, pretože každá jedna sme víťazkou a vždy budeme. Každá sme iná , výnimočná niečím iným. Každá máme svojich obdivovateľov, každá sa páčime niekomu inému. Myslím si ,že víťazkami sme všetky! Niektoré z nás boli viac ambiciózne a zostali v povedomí. A niektoré sme sa rozhodli vydať iným smerom, ktorý bol pre nás v ten daný moment správný. Ale vždy sme tu pre “ našich" , ktorí nám fandia a v ich pamati sme stále, ako som sa o tom presvedčila aj teraz a ešte raz  zo srdca ďakujem,“ neskrýla svoje nadšenie Mária s dôvetkom: „Nesmiem hlavne vyjadriť poďakovanie organizátorom, pánovi Oklamčákovi za skvelé odvedenú prácu každý jeden ročník nám ponúka viac a viac prekvapení ,a to pozitívných v každom smere .Tento rok bola veľká revolúcia v tom, že bola medzi finalistkami aj Dominika, ktorá je krv a mlieko, čo veľmi oceňujem,“ uzavrela.

 

Radosť z brunetkinho víťazstva však neskrýval ani samotný Jozef Oklamčák. „Mária mi bola sympatická a bola mojou favoritkou, už od kastingu v Košiciach.  Aj preto ma veľmi potešilo, že porota sa vtedy rozhodla v jej prospech a ziskala titul Miss 2004. A i napriek tomu, že Andreu Verešovu som si rovnako obľúbil a dávam ju stále za vzor, teší ma, že Máriu Sándorovú, aj keď sa v posledných rokoch neobjavuje na verejnosti, si ľudia pamätajú a má stále svojich priaznivcov, ktorý ju vybrali za svoju víťazku." 

 

                        

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies