FOTO Love story ako z hollywoodskeho filmu: Na toto zoznámenie budú dlho spomínať!

NETKY.SK • 13 Júl 2018, 14:00 • 2 min
FOTO Love story ako z hollywoodskeho filmu: Na toto zoznámenie budú dlho spomínať!

Dvaja mladí ľudia sa stretli takým spôsobom, až sa môže zdať, že to nebola náhoda, ale skrátka osud!

slovakia

left justify in out

Americká herečka Rosey Blairová nedávno cestovala spolu so svojim priateľom do Dallasu. Nakoľko letenky kupovali na poslednú chvíľu, nevyšli im už miesta vedľa seba. Po nastúpení na palubu však postrehli, že istá mladá žena sedí sama, preto sa rozhodli, že ju slušne požiadajú, či si nepresadne k mužovi, ktorý rovnako cestoval sám, aby si Rosey mohla sadnúť vedľa priateľa.

 

Žena s tým nemala žiaden problém. Rosey s ňou ešte žartovala, že možno práve teraz v pohľadnom neznámom pasažierovi nájde svoju životnú lásku. Nakoniec sa však ukázalo, že vôbec neboli tak ďaleko od pravdy.

 

Krátko po tom, ako sa výmena sedadiel odohrala, nadviazala žena spontánnu konverzáciu so svojim spolusediacim. Ukázalo sa, že mladí majú skutočne veľa spoločného! Obaja pracujú ako osobní tréneri, sú z rovnakého mesta a nejedia mäso! Rosey to neuniklo a začiatok tejto rozprávkovej love story začala zaznamenávať.

 

Už počas letu medzi mužom a ženou preskakovali iskry, dokonca sa nebránili ani vzájomným dotykom rúk. Rozprávali sa nepretržite odkedy lietadlo vzlietlo až do jeho pristátia v Dallase. Keď si na letisku vyzdvihli batožinu, bolo už jasné, že je ruka v rukáve. Odchádzali totiž spolu. Rosey okamžite na to svoj romantický „dokument“ uverejnila na sociálnej sieti.

 

Ako sa neskôr ukázalo, neznámy mladík bol bývalý profesionálny futbalista Euan Holden, ktorý pôsobil v StockportCounty and Bury. Akonáhle sa dostal k príspevku o svojej ceste do Dallasu, zdieľal ho aj na svojom konte.

 

Rosey na záver dodala, že dvojicu jednoznačne čaká spoločný život, svadba a krásne deti. Žeby mala schopnosť predvídať budúcnosť?

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies