FOTO Líder kapely Aerosmith Steven Tyler je už štvornásobným starým otcom

NETKY.SK • 12 Máj 2017, 09:43 • 2 min
FOTO Líder kapely Aerosmith Steven Tyler je už štvornásobným starým otcom

BRATISLAVA - Steven Tyler, líder americkej rockovej kapely Aerosmith, sa stal štvornásobným starým otcom.

slovakia

left justify in out

Jeho dcéra Mia Tyler privítala s partnerom Danom Halenom na svete prvého potomka. Chlapec sa narodil 10. mája a dostal meno Axton. Mamička potvrdila radostnú správu prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnila niekoľko fotografií a video z nemocnice. Na jednom zábere drží vnuka v náručí aj 69-ročný hudobník.

Steven Tyler, ktorý nahral s Aerosmith hity ako napríklad Dream On, Walk This Way, Crazy alebo I Don't Want to Miss a Thing a vlani vydal debutovú sólovku We're All Somebody from Somewhere, má aj ďalšie tri vnúčatá. Chlapcov Mila, Sailora a dievčatko Lulu porodila spevákova dcéra, herečka Liv Tyler, ktorej matka je Bebe Buell. Rocker splodil dcéru Miu s Cyrindou Foxe, ktorá zomrela v roku 2002 v dôsledku rakoviny mozgu. Okrem spomínaných detí má ešte dcéru Chelsea a syna Taja.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies