FOTO "Levy" Oklamčák, Kmeťo, prof. Traubner a GANGSTER KA

NETKY.SK • 25 November 2015, 18:40 • 2 min
FOTO "Levy" Oklamčák, Kmeťo, prof. Traubner a GANGSTER KA

BRATISLAVA - Členovia ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - OKLAMČÁK SHOW SPORT TEAMU, prijali pozvanie na premiéru filmu GANGSTER KA AFRIČAN, vzhľadom na hlavné postavy sa dá povedať, že ide o "ČESKO - SLOVENSKÝ" film.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Hlavnú úlohu si totiž zahral český herec Hynek ČERMÁK /Káčko/ a na druhej strane /jeho manželku Sandru/ slovenská herečka Vlastina SVÁTKOVÁ .

 

Za zoskupenie ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA v čele s jeho prezidentom  JOZEFOM OKLAMČÁKOM sa za veľkého záujmu médií zúčastnil, spevák IGOR KMEŤO, primár neurológie MUDr. Juraj ŠTOFKO, prof. MUDr. Pavol TRAUBNER a Martin MICHALEC.

 

Ako pre netky sk, povedal prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef Oklamčák, „film je rozdelený do dvoch častí. Prvá popisuje udalosti, okolo postavy Káčka na území Českej republiky. Druhý diel zobrazuje jeho útek z ČR a jeho pobyt v zahraničí. Druhá časť kriminálneho thrilleru o osudoch bezcitného gangstra, inšpirovaných skutočnými udalosťami podľa námetu Jaroslava Kmentu, ktorý je autorom knihy „Padrino Krejčíř“. GANGSTER KA: AFRIČAN je voľným pokračovaním zločineckého ťaženia Radima Kravieca alias Káčka. Po nepochopiteľnom úteku priamo z rúk polície, opúšťa Kraviec Českú republiku. Začína nová etapa jeho zločinného života. Káčko už nemá čo stratiť. Teraz začína vychádzať na povrch všetok odpad, ktorý po sebe zanechal. Káčko sa presídľuje na Seychelské ostrovy, v rukách má zmenku na 80 miliónov, ktorá môže okamžite položiť premiéra aj vládu. 6 miliárd z vytunelovaného podniku ČEPRO  sa pomaly minulo, je potrebné prísť k novému zdroju príjmov a aj za cenu toho, že by spôsobil štátny prevrat. Česká republika tak exportuje do sveta gangstra prvotriedneho  formátu. Či na Seychely alebo do Juhoafrickej republiky, všade tam, kde tento zločinec vstúpi likviduje miestnu mafiu a nastoľuje vlastný systém. Na povrch sa derú negatívne vlastnosti jeho charakteru v závislosti na vysokej miere užívania drog a alkoholu. Káčko sa mení z nadpriemerne inteligentného podvodníka na najtemnejšieho gangstra, vraha a obchodníka s drogami. A to je miesto, z ktorého nie je možný návrat... Záverečná časť temného príbehu Gangster Ka: Afričan režiséra Jana Pachla zdôrazňuje fakt, že spáchané zlo nemôže byť iba tak prepáčené. Tento film môžete vidieť v našich kinách od zajtra teda 26.novembra. Odporúčam si isť pozrieť"

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies