FOTO Letecký deň v Holíči sprevádzali Netky, takto vyzerala atmosféra

NETKY.SK • 11 August 2015, 16:29 • 2 min
FOTO Letecký deň v Holíči sprevádzali Netky, takto vyzerala atmosféra

BRATISLAVA - Šestnásty ročník leteckého dňa v Holíči sa už skončil a portál Netky vám prináša pohľad na sobotňajšiu atmosféru zaujímavých vystúpení, ktoré spevádzali.

slovakia

left justify in out

Bohatý program, ktorí organizátori sľubovali sa podarilo naplniť aj vďaka peknému počasiu. Modelári v úvode privítali hostí neštandardnými vystúpeniami s obrovskými modelmi, a vo vzduchu predvádzali rôzne situácie vzdušného boja či akrobatické výkony.

 

Nadviazali na nich parašutisti a parašutistky z Česka, ktorí dopadali takmer medzi divákov. Najstaršia skokanka sa tomuto adrenalínovému športu začala venovať po pädesiatke a všetkým odkazuje, že ,,nikdy nie je neskoro."

 

Zlatým klincom bol tradične najlepší slovenský akrobat Martin Šonka, ktorý divákom nedovolil odtrhnúť oči z oblohy. Bez najmenších kolízií predviedol aj nebezpečné akrobatické kúsky tesne nad zemou. Armáda prispela nenahraditeľným hlukom motorov z albatrosov L 39 či vládneho špeciálu TU-154.

 

Najmenších divákov potešil Dusty team z Dubnice, ktorý vo vzduchu predvedol netradičný "rozprávkový príbeh". Aktérmi príbehu boli skutočné lietadlá pomaľované ako postavičky z rozprávky Dusty. Atrakciu boli aj poníky, ktoré vozili deti, či kurz sebeobrany v blízkosti leteckej plochy.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies