FOTO Len pre silné povahy: Dve beštie odrezali zaživa psíkovi uši

NETKY.SK • 19 Január 2017, 18:09 • 2 min
FOTO Len pre silné povahy: Dve beštie odrezali zaživa psíkovi uši

ISTANBUL – Na sociálnych sieťach sa šíra znepokojujúce fotografie, na ktorých sa dvaja mladíci pýšia odporným činom. Dvojica odrezala nevinnému psíkovi zaživa uši a nechali sa pri tom vyfotiť.

slovakia

left justify in out

Fotografie zdieľajú na sociálnej sieti aj Slováci s tým, že dvojica je zo Slovenska. Ide však o dvoch Turkov z mesta Isparty Hasana Kuzua a Nseta Yamana. Podľa zahraničných médií majú chlapci záľubu v psích zápasoch. Psíkovi odrezali uši práve preto, že prehral zápas.

 

Z tohoto nechutného činu údajne vyhotovili aj videozáznam, ktorý však stihli vymazať. Nevinné zviera na ňom zavýjalo od bolesti, čo mladíkov v odpornom čine nezastavilo.

 

Ľudia už vypísali petíciu, aby týchto dvoch mladíkov potrestali podľa tureckého zákona, ktorý zakazuje odstraňovanie uší, chvostov, pazúrov a zubov zvierat.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies