FOTO Len 6-ročný škôlkar sa vzdal narodeninových darov, aby peniaze venoval na záchranu korytnačiek

NETKY.SK • 22 Apríl 2016, 19:06 • 2 min
FOTO Len 6-ročný škôlkar sa vzdal narodeninových darov, aby peniaze venoval na záchranu korytnačiek

BOSTON - Šesťročný americký škôlkar sa z lásky k morským korytnačkám vzdal svojich narodeninových darov a namiesto nich požiadal o peniaze, ktoré by mohol venovať na záchranu morských korytnačiek.

slovakia

left justify in out

Jasper Rose z Watertownu v štáte Massachusetts týmto spôsobom vyzbieral na program ich záchrany v akváriu v Novom Anglicku 550 dolárov. Dnes, v Deň Zeme, odovzdal svoj dar riaditeľke uvedeného akvária Nigelle Hillgarthovej, informovala tlačová agentúra AP.

 

Hovorkyňa akvária povedala, že Jasper je ich častým návštevníkom. Prichádza so svojou rodinou a pozná mená a príbehy všetkých morských korytnačiek, ktoré tam chovajú. Nedávno s rodinným priateľom navštívil aj korytnačiu nemocnicu v meste Quincy a sám napísal a ilustroval desaťstránkovú knižku o dobrodružstve morskej korytnačky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies