FOTO, ktoré vás nenechá chladnými: Lekár sa po smrti pacienta zrútil

NETKY.SK • 20 Marec 2015, 15:15 • 2 min
FOTO, ktoré vás nenechá chladnými: Lekár sa po smrti pacienta zrútil

LOS ANGELES – Lekári majú na svojich pleciach neuveriteľnú zodpovednosť. Život ich pacientov je doslova v ich rukách.

slovakia

left justify in out

Žiaľbohu, lekári nie vždy dokážu zachrániť svojich pacientov. Je to neuveriteľne smutné, ale zároveň sa tomu častokrát nedá zabrániť.

 

Na sociálnej sieti Reddit používateľ pod pseudonymom NickMoore911, precovník na pohotovosti v nemocnici v Južnej Kalifornii, uverejniľ dojemnú fotografiu zničeného lekára po tom, ako mu zomrel pacient.

 

„Muž na obrázku nebol schopný zachrániť život jedného zo svojich pacientov. Napriek tomu, že v našej práci je to bežné, pacienti ktorí umierajú sú väčšinou starí, chorí, alebo oboje. Pacient, ktorý skonal mal iba 19 rokov, a pre doktora to bol jeden z tých telefonátov, ktoré keď dokončíte vás proste zlomia,“ napísal Nick v popise k fotografii.

 

img

 

Fotografia dojala milióny ľudí na internete a aj napriek smutnej situácii je dobre vedieť, že existujú lekári, ktorým záleží na živote pacientov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies