FOTO, ktorá bodá pri srdci: Plačúce dieťa pilo mlieko z tela mŕtvej matky

NETKY.SK • 25 Máj 2017, 11:04 • 2 min
FOTO, ktorá bodá pri srdci: Plačúce dieťa pilo mlieko z tela mŕtvej matky

MADHYA PRADESH – Obyvatelia indického mesta Madhya Pradesh sa stali svedkami situácie, ktorá im zlomila srdcia.

slovakia

left justify in out

Vedľa železničného priecestia našli ležať nehybnú ženu. Vedľa nej plakalo 17-mesačné batoľa, ktoré pilo mlieko z jej prsníka.

 

 

Zdrvení svedkovia okamžite zavolali políciu. Predbežne sa predpokladá, že ženu pri prechode zachytil vlak. Z nosa a uší jej tiekla krv. Presnú príčinu však určí pitva.

 

Nešťastie sa stalo dnes ráno v okrese Damoh v meste Madhya Pradesh v centrálnej Indii.

 

"Videli sme ženu, ktorá ležala pri železničnej trati a informovala políciu, ale keď sme sa priblížili, všimli sme si dieťa, ktoré vedľa nej plakalo a pilo mlieko,“ povedal 27-ročný Monu Balmiki, ktorý bol na mieste pre Asiawire. "Naše oči zaliali slzy," dodal.

 

„Bolo to veľmi smutné. Niečo také sme ešte nikdy nevideli. Bolo to veľmi emotívne pre nás všetkých,“ povedal vedúci štátnej železničnej polície, dôstojník Nand Ram.

 

Polícia sa teraz snaží zistil totožnosť a adresu ženy. Po vyšetrení v nemocnici sa ukázalo, že dieťa bolo podchladené, no inak v poriadku. Výbor pre starostlivosť o deti začal robiť potrebné opatrenia na to, aby malého chlapčeka umiestnili do sirotinca.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies