FOTO Krásna policajtka zatýkala výtržníka: Napľul jej do tváre, zomrela bolestivou smrťou

NETKY.SK • 3 August 2016, 16:41 • 2 min
FOTO Krásna policajtka zatýkala výtržníka: Napľul jej do tváre, zomrela bolestivou smrťou

KYJEV – Mladú policajtku z Ukrajiny zabila práca, ktorú milovala. Nakazila sa vážnym ochorením, keď zatýkala zločinca. Ten za jej smrť pravdepodobne ani nebude pykať.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročná policajtka Arina Koltsova zatýkala na Nový rok výtržníka. Keď sa ho snažila spacifikovať, napľul jej do tváre. Muž, ktorého zatýkala mal tuberkulózu, ktorú pomocou slín preniesol na policajtku.

 

Arina sa po incidente nešla liečiť, pretože vôbec nevedela, že ju muž nakazil. Jedného dňa však skolabovala v práci a previezli ju v nemocnici. Tam jej diagnostikovali infekčné pľúcne ochorenie a začali s liečbou. „Strašne schudla. Nasadili jej chemoterapiu a museli ju kŕmiť cez trubičku,“ povedal pre ukrajinské médiá jej kolega Michail Kindrakevič.

 

Koltsovová zverejnila selfie z nemocnice, na ktorej mala krátke vlasy a bola značne vychudnutá. Liečbu však nezvládla a minulý pondelok skonala. Pohreb bol o dna dni neskôr.

 

img

 

„Arinina smrť je pre kyjevskú políciu veľká strata. Bola nenahraditeľná,“ píše sa na stránke policajného oddelenia, v ktorom pracovala.

 

Muž, ktorý Arinu nakazil nemusí byť stíhaný za jej smrť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona