FOTO Krásna herečka z reklamy na banku Vlastina Svátková po treťom pôrode predáva byt! Nekúpite?

NETKY.SK • 1 Jún 2017, 13:17 • 2 min
FOTO Krásna herečka z reklamy na banku Vlastina Svátková po treťom pôrode predáva byt! Nekúpite?

Presne po desiatich rokoch sa herečka Vlastina Kounická Svátková rozhodla so svojou rodinou presťahovať. V Prahe ponúka na predaj krásny byt. Pozrite sa, kde deteraz vychovávala svojich dvoch synov.

slovakia

left justify in out

Herečka sa rozhodla presťahovať. Pre krásnu blondínku je zdá sa byt po príchode tretieho potomka - syna Matyáša malý, preto chce vymeniť zabývaný "trojizbák" za niečo väčšie. Fotografie svojho doterajšieho obydlia zverejnila na sociálnej sieti a mnohých tým doslova nadchla. 

 

V byte podľa jej slov vládne “veľmi príjemná, pozitívna energia.“  Treba tiež povedať, že už na prvý pohľad z neho cítiť teplo domova. Jej čoskoro bývalý príbytok sa nachádza vo výbornej lokalite. Herečka ho vrelo odporúča najmä rodinám s deťmi. „V okolí sú ihriská, jazierka, zeleň, les, kde sa dá behať a športovať,“ popisuje.

 

Vlastina sa minulý rok vydala za filmového producenta Jiřího Kounického. Z predošlého manželstva má dvoch synov Kryštofa a Adama. Na Slovensku je známa ako tvár z reklamy pre istú banku a tiež z markizáckeho seriálu Kukučka.

 

Původně jsme jeli na výlet do Terezina, ale nakonec mu stačil dnešní datum a státní svátek. Matyáš, náš hrdina ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Vlastina Svatkova (@stinasvatina),




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona