FOTO Krásna Brazílčanka žije ako porcelánová bábika, niektorým ľuďom naháňa hrôzu

NETKY.SK • 17 December 2015, 16:42 • 2 min
FOTO Krásna Brazílčanka žije ako porcelánová bábika, niektorým ľuďom naháňa hrôzu

RIO DE JANEIRO - Po brazílskych uliciach chodí porcelánová bábika. V skutočnosti je to však živé dievča, ktorého vzhľad náramne pripomína Disneyho postavičku Elsu.

slovakia

left justify in out

Krásna Andress Damiani (23) priznala, že niektorých ľudí jej výzor priam desí, a keď ju v noci zbadajú, radšej utečú opačným smerom. Iní ju zase obdivú a zasypávajú nekonečnými lichôtkami. K podobizni bábiky Andress vraj nepodstúpila žiadnu plastickú operáciu, nedrží dokonca nijakú dietu a nepreháňa to ani s make-upom. Priznala ale, že nosí kontaktné šošovky kvôli jasnomodnej alebo zelenej farbe očí.

 

V rodnej krajine je pomerne známa a okoloidúci ju volajú "Elsa". Ako dieťa bola Andress veľmi plachá a nemala takmer žiadne kamarátky. Často ju totiž odcudzovali, kvôli jej nezvyčajnému vzhľadu, a preto väčšinu času strávila osamote, so svojimi miniatúrnymi bábikami.

 

"Vždy som vyzerala veľmi detsky, najmä kvôli rysom tváre," spomína Andress. Ľuďom vždy pripomínala bábiku a kedysi sa kvôli tomu cítila trápne. Keď potom vyrástla, prijala svoj vzhľad a začala si ho užívať. Nosí kontaktné šošovky a oblieka si rozprávkové šaty.
 

Andress potom začala svoj rozprávkový život zdieľať cez YouTube a iné sociálne siete. Na Instagrame má už  takmer 80.000 nasledovníkov. Objavila sa aj v brazílskej televíznej šou, spolus ďalšími ľudskými bárbinami, ako je napríklad krásna Ruska Valeria Lukyanov.

 

"Milujem, keď ma ľudia porovnávajú s bábikou alebo Elsou, už som sa s tým charakterom naozaj vžila," povedala Andress. Trochu ju trápi, že ľudia často nazývajú klamárkou, neveria jej totiž, že pre svoj vzhľad nepodstupuje veľkú obetu. "Chcem svetu ukázať, že každé dievča môže byť bábika. Nemusí byť chudá alebo blond! Môže si vytvoriť svoj vlastný štýl a byť šťastná," dodala.

 

img

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies