FOTO Komisár André Fux zo seriálu Kobra 11 s Jozefom Oklamčákom v Patrick´s Clube

NETKY.SK • 4 Máj 2016, 18:11 • 2 min
FOTO Komisár André Fux zo seriálu Kobra 11 s Jozefom Oklamčákom v Patrick´s Clube

BRATISLAVA - V týchto dňoch herec Mark Keller, verný parťák Erdoğana Atalaya alias komisára Semira Gerkhana z KOBRY 11 - DIALNIČNÁ POLÍCIA, do slovenskej metropoly zavítal do bratislavského Patrick´s Club, kde spolu s odborníkom na ženskú krásu a prezidentom ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozefom Oklamčákom, boli VIP hosťami rakúskeho podnikateľa a majiteľa klubu Patricka Sokolovského.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Mark KELLER je nemecký herec a patrí k najpopulárnejším nemeckým televíznym hercom. Do šoubiznisu vstúpil ako imitátor herca Deana Martina. Na vojne vystupoval ako spevák armádnej skupiny. Zahral si v množstve seriálov, ktoré natočila stanica ARD. Patrí k nim MIESTO ČINU. Preslávil sa v seriáli DIE Stern DES SÜDENS, ku ktorému vytvoril úvodnú pieseň. Okrem herectva miluje tiež hudbu. V rokoch 1992 a 1993 vydal niekoľko hudobných albumov. No preslávila ho najmä rola diaľničného policajta, komisára André Fuxa v seriáli KOBRA 11. 

Okrem nemeckého herca Marka Kellera a slovenského krasológa Jozefa Oklamčáka, boli čestnými hosťami PATRICK´S CLUBU aj poľský režisér SZYMON LOSIEWICZ a prezident svetovej súťaže krásy MISS SUPRENATIONAL GERHARD PARZUTKA von LIPIŃSKI.

Ako nám povedal Mark Keller, "veľmi ma teší, že môj priateľ Patrick Sokolovský ma zoznámil s Jozefom Oklamčákom, ktorý patrí medzi najväčších odborníkov na ženskú krásu a ženské duše. Je to veľmi príjemný človek a zhodujem sa s názorom, že okrem toho, že je ozajstným krasológom je to FUNNY MAN"




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies