FOTO Klin sa klinom vybíja: Žena sa bála lietania, a tak urobila toto!

NETKY.SK • 15 Júl 2018, 15:00 • 2 min
FOTO Klin sa klinom vybíja: Žena sa bála lietania, a tak urobila toto!

Táto mladá žena sa postavila svojmu strachu tvárou, a to naozaj rázne.

slovakia

left justify in out

Letecká preprava je dnes už absolútne bežnou súčasťou života mnohých z nás. Dokonca je podľa štatistík najbezpečnejšou formou dopravy. Napriek tomu sú medzi nami stále aj takí, ktorí si nevedia predstaviť, že by na palubu lietadla nastúpili. Skrátka sa boja.

 

Donedávna patrila medzi ľudí s fóbiou z lietania aj sympatická mladá Američanka Sara Johanssonová. Pôvodne pracovala ako kaderníčka a do lietadla by ju naozaj nikto nedostal. Svojim strachom sa však cítila byť obmedzená, preto sa rozhodla, že sa mu postaví. A veľmi sa s tým nehrala. Prihlásila sa na pilotný výcvik.

 

Sara priznáva, že to vôbec nebolo ľahké, a to nielen kvôli náročnosti tréningov a veľkej zodpovednosti, ale aj preto, že ženy v tejto oblasti stále nie sú úplne bežnými zamestnankyňami, čo jej neraz dali pocítiť. Napriek všetkému si svoje rozhodnutie nevie vynachváliť. Vraj nemohla urobiť nič lepšie ako to, že vymenila nožnice a hrebeň za kokpit lietadla, v ktorom sa nielen zbavila svojej fóbie, ale aj videla kus sveta.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies