FOTO Kiska vymenoval 15 sudcov bez časového obmedzenia

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 15:19 • 2 min
FOTO Kiska vymenoval 15 sudcov bez časového obmedzenia

BRATISLAVA – Prezident SR Andrej Kiska dnes vymenoval 15 sudcov bez časového obmedzenia. Sudcovia si prevzali dekrét o vymenovaní a do rúk prezidenta zložili slávnostný sľub.

slovakia

left justify in out

"Verím, že všetky vaše budúce rozhodnutia budú v prvom rade zákonné, nespochybniteľné a spravodlivé, ale že budú aj predvídateľné, čitateľné a zrozumiteľné," povedal Kiska vo svojom príhovore k vymenovaným sudcom.

 

Pripomenul, že veľmi záleží na schopnosti sudcov vecne, slušne a trpezlivo komunikovať s verejnosťou, ktorá je ich najprísnejším kritikom.

 

Do funkcie sudcov dnes Kiska vymenoval Lindu Anovčinovú, Jaroslavu Gederovú, Ivanu Hauerlandovú, Mariana Hoffmanna, Miroslavu Hudecovú, Vladimíra Hudzíka, Evu Kresl, Júliu Malegovú, Katarínu Maniačkovú, Martinu Mochnáčovú, Kamilu Nagyovú, Stanislavu Noskovú, Martinu Rusnákovú, Katarínu Švecovú a Zuzanu Tomašovičovú.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona