FOTO Kiska už cestuje s ostatnými Slovákmi vlakom

NETKY.SK • 24 Apríl 2017, 12:33 • 2 min
FOTO Kiska už cestuje s ostatnými Slovákmi vlakom

BRATISLAVA – Kiska využíva verejnú hromadnú dopravu. Po výčitkách, ktorú na jeho osobu spustili poslanci parlamentu minulý mesiac za časté využívanie vládneho špeciálu a nevydarenej skúsenosti cestovania autom sa dnes rozhodol pricestovať do Bratislavy vlakom.

slovakia

left justify in out

Prezident Andrej Kiska sa po aférach častého využívania vládneho špeciálu a po nevydarenom pokuse cestovať domov autom, sa dnes rozhodol pricestoval do Bratislavy vlakom InterCity 520, ktorý má z Popradu pravidelne odchod o 6:27 a príchod do Bratislavy je naplánovaný na10:27. "Policajná kolóna áut tak v pondelok trošku menej vystresuje vodičov najmä pred vstupom do Bratislavy," napísal na Facebooku prezidentov hovorca Roman Krpelan.

 

"Cestujúci v IC by sa mali cítiť bezpečnejšie, tých správnych zelených by tam malo byť viac. Možno aj na každej stanici", napísal Krpelan. Keďže Prezident čelil obrovskej kritike za pričasté využívanie vládnej letky na súkromné účely, rozhodol sa využiť služby ŽST. Tá na svojej facebookovej stránke uverejnila fotografie Kisku ako sa spokojne vezie vo vlaku s komentárom. Prezidenta Kisku pri nastupovaní privítal vlakvedúci, ktorý mu riadne skontroloval lístok a pozval do reštauračného vozňa.

 

Celá nepríjemnosť sa uvádza v správe, ktorú Minister vnútra Róbert Kaliňák predložil poslancom v Národnej rade. Na svoju obranu sa Kiska ohradil, že používanie vládneho špeciálu začal na doporučenie Kaliňáka, ktorý ho údajne požiadal o využívanie lietadla, nakoľko má nalietaných málo hodín. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies