FOTO Kiska sa v USA stretol s Obamom!

NETKY.SK • 25 September 2014, 14:11 • 2 min
FOTO Kiska sa v USA stretol s Obamom!

NEW YORK – Prezident Andrej Kiska je na pracovnej ceste v USA, kde sa stretol aj s americkým prezidentom Barackom Obamom.

slovakia

left justify in out

„Včera v New Yorku som si na konferencii o digitálnej ekonomike spomenul na môj neúspešný podnikateľský pokus “expandovať” do Spojených štátov v 90. rokoch. Trápili som sa so založením firmy, s hľadaním kontaktov aj obchodných partnerov. A napriek veľkej snahe sa celý pokus skončil neúspechom. Myslím si, že je veľmi dôležité, aby sme my politici, ale aj celá naša diplomacia pomáhali mladým nádejným firmám prekonať v zahraničí takéto ťažkosti a otvárať im dvere,“ napísal Kiska na svojom facebooku.

 

„Podpora startupov je popri účasti na valnom zhromaždení OSN a stretnutiach s hlavami štátov iných krajín hlavným cieľom mojej cesty v Spojených štátoch. Dnes ma čaká vystúpenie v OSN, tak mi držte palce,“ napísal Kiska o svojej služobnej ceste a priložil fotografiu s Barackom a Michelle Obamovcami.

 

Čo sa podarilo prezidentovi vyjednať na konferencii V4 si prečítate TU!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies