FOTO Kiska privítal v Prezidentskom paláci deti z detských domovov

NETKY.SK • 2 December 2015, 15:48 • 2 min
FOTO Kiska privítal v Prezidentskom paláci deti z detských domovov

BRATISLAVA - Takmer stovku detí z detských domovov privítal dnes v Bratislave prezident SR Andrej Kiska.

slovakia

left justify in out

Grasalkovičov palác na Hodžovom námestí bol miestom mikulášskej nádielky pre deti z detských domovov Spišská Belá, Dobšiná, Kolárovo, Valaská a Domova detí sv. Antona z Rohožníka.

 

"Pod touto strechou sa stretávam s najväčšími štátnikmi z celého sveta, ale musím povedať, že niet krajšej návštevy, ako keď prídete práve vy, pretože ste usmiati, máte dobrú náladu a vy, detičky, ste tí, ktorí nám dospelým dávate zmysel žiť," prihovoril sa prezident svojim hosťom. "My sa z vás tešíme a veľa sa snažíme, aby, keď raz vyrastiete, sa vám tu na tom našom Slovensku žilo tak krásne a pekne," dodal Andrej Kiska.

 

Malá Lucka a Viktória z detského domova Valaská potom spolu s prezidentom rozsvietili vianočný stromček v sále i na prednom nádvorí, ako aj vianočnú svetelnú výzdobu Prezidentského paláca. Medzi malých návštevníkov následne zavítal očakávaný Mikuláš v tradičnom kostýme. Spolu s anjelom a čertom odmenil všetky deti sladkými balíčkami. Ešte predtým si však prítomní vypočuli básničky a pesničky v podaní domovákov, ktoré umocnili predvianočnú atmosféru v Prezidentskom paláci.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies