FOTO Kiska prijal Kristínku, ktorej sa posmievali, že chce byť prezidentka

NETKY.SK • 19 Január 2017, 14:37 • 2 min
FOTO Kiska prijal Kristínku, ktorej sa posmievali, že chce byť prezidentka

BRATISLAVA - Prezident SR Andrej Kiska prijal štvrtáčku Kristínku z Bratislavy, ktorá sa mu v liste posťažovala, že sa jej spolužiaci posmievajú, že chce byť prezidentka. Dnes si tak vyskúšala prezidentské kreslo a povodila svojich spolužiakov po priestoroch Prezidentského paláca.

slovakia

left justify in out

Hlava štátu oceňuje, že "naše deti majú určité sebavedomie, chuť niečo vymyslieť a dokázať". Kisku potešilo, že záujem o politiku má dieťa a ešte aj dievča.

 

"Myslím si, že nám v politike chýba viac žien, emócií, ľudského pochopenia, ktoré ženy so sebou prinášajú. To nám chýba. Ale verím, že v krátkej budúcnosti budeme mať v politike viac žien," povedal Kiska. Podotkol, že raz možno bude aj prezidentom žena.

 

Deti si v paláci mohli pozrieť priestory, v ktorých prezident prijíma svojich zahraničných kolegov, premiéra, kde robí tlačové vyhlásenia. Kristínka si mohla vyskúšať aj jeho kanceláriu.

 

Palác si môžu pozrieť aj ostatné deti počas Dňa otvorených dverí, ktorý sa koná každoročne v deň inaugurácie prezidenta.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies