FOTO Kim Kardashian opäť nahá: 13 týždňov po pôrode sa pochválila dokonalou postavou

NETKY.SK • 7 Marec 2016, 12:41 • 2 min
FOTO Kim Kardashian opäť nahá: 13 týždňov po pôrode sa pochválila dokonalou postavou

LOS ANGELES – Kim Kardashian (35) videl nahú už takmer každý. Okrem pornonahrávky s rapperom Ray J-om sa niekoľkokrát nechala nafotiť úplne nahá.

slovakia

left justify in out

Hviezda reality šou a manželka rappera Kanyeho Westa sa tentora nahá odfotila sama a fotografiu zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram.

 

FOTO Kim Kardashian opäť nahá: Neprajníkom chce dokázať, že je tehotná

 

Kim Kardashian oslávila 42 miliónov fanúšikov: FOTO jej gigantického výstrihu

 

Kardashian iba pred 13 týždňami porodila synčeka menom Saint. Na fotografii sa chváli svojou dokonalou postavou. „Keď sa vám zdá, že nemáte čo na seba,“ napísala k nahej fotografii, pričom chúlostivé partie zakryla čiernou čiarou.

 

 

 

When you're like I have nothing to wear LOL

Fotka uverejnená používateľom Kim Kardashian West (@kimkardashian),

 

 

FOTO Kim Kardashian sa opäť vyzliekla donaha

 

Rodáčka z Los Angeles a 38-ročný interpret sa zosobášili v máji 2014, pričom od júna 2013 spolu vychovávajú dcéru North. Kim Kardashian, ktorá si po sobáši s rapperom zmenila oficiálne meno na Kim West, je známa najmä vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007) a tiež erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, vlastní so sestrami Khloé a Kourtney niekoľko značiek oblečenia. Pod svojím menom predáva parfumy a zahrala si tiež v niekoľkých filmoch a seriáloch.

 

FOTO Zadok je málo: Kim Kardashian kompletne nahá!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies