FOTO Katy Perry sa bude vydávať! Svoje áno povedala Orlandovi Bloomovi

NETKY.SK • 20 Február 2019, 13:45 • 2 min
FOTO Katy Perry sa bude vydávať! Svoje áno povedala Orlandovi Bloomovi

Pozrite sa na ten prsteň!

slovakia

left justify in out

Známa speváčka Katy Perry a jeden z najpohľadnejších hercov sveta spolu randia už tri roky. Spoznali sa v máji roku 2016 na párty Netflix Golden Globes. Okamžite si padli do oka a ako sa vyjadrili svedkovia, dvojica spolu pretancovala celú noc. Odvtedy sa začali stretávať pravidelne.

 

 

Hoci zo svojho vzťahu nerobia veľké divadlo a nie je o nich počuť toľko ako o iných pároch šoubiznisu, ich láska evidentne prekvitá. Definitívnym dôkazom tohto tvrdenia bol Valentín 2019. V deň venovaný všetkým zaľúbencom sa totiž Orlando rozhodol, že svoju Katy požiada o ruku. A veru, urobil to veľkolepo.

 

 

Romantické zásnuby sa mali odohrať pod ružovou bránou plnou kvetov. Speváčka dostala od Blooma veľmi neobvyklý a výrazný prsteň, ktorý len tak nezatají. A prečo by aj mala! Týmto vážnym životným krokom však Perry neurobila radosť len sebe a svojmu partnerovi, ale aj rodičom, o ktorých je známe, že sú silne nábožensky založení a od mala Katy viedli k viere v Boha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

full bloom

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies