FOTO Kate Upton je opäť na obálke plavkového špeciálu Sports Illustrated

NETKY.SK • 15 Február 2017, 10:54 • 2 min
FOTO Kate Upton je opäť na obálke plavkového špeciálu Sports Illustrated

LOS ANGELES - Americká modelka a príležitostná herečka Kate Upton po tretí raz zdobí titulnú stranu špeciálneho plavkového čísla magazínu Sports Illustrated.

slovakia

left justify in out

Pri tejto príležitosti časopis vydal tri rôzne varianty, na ktorých 24-ročná rodáčka z mesta St. Joseph v Michigane pózuje na pláži napríklad oblečená vo flitrovanej bunde a bikinách alebo nahá so šperkmi okolo pása a na krku. Snímky vznikli na Fidži a postaral sa o ne americký fotograf Yu Tsai.

 

 

Tohtoročné číslo plavkového vydania vyzdvihuje krásu žien rôznych postáv a každého veku, čo bolo jedným z dôvodov prečo Upton s fotením súhlasila. "Inšpirovalo ma, keď sa ma spýtali, či by som nebola súčasťou tohto čísla. Chcem robiť takéto kampane a mať takúto kariéru - inšpirovať ženy, aby sa mali rady. Je to o rovnováhe tvrdej práce a zdravej stravy, ale zároveň aj o užívaní si života a dňoch, keď porušujeme pravidlá, a o zdôraznení toho, že netreba mať ideálne dokonalé telo," uviedla modelka pre Sports Illustrated. Pre aktuálny špeciál pózovala napríklad aj 63-ročná modelka Christie Brinkley, ktorá bola na jeho titulke v rokoch 1979,1980 a 1981.

 

 

 

Katherine Elizabeth Upton sa preslávila najmä vďaka tomu, že dva razy po sebe, v roku 2012 a 2013, zdobila spomínanú obálku špeciálneho plavkového čísla magazínu Sports Illustrated. Práve tento magazín ju v roku 2011 vyhlásil za Nováčika roka a o rok neskôr jej venoval titulnú stranu exkluzívneho čísla, čím jej pomohol naštartovať úspešnú kariéru, počas ktorej nechýbala v množstve rebríčkov najpríťažlivejších žien. Ukázala sa aj na obálkach ďalších prestížnych magazínov, napríklad na titulke Vanity Fair k jeho 100. výročiu. Ako herečka sa predstavila vo filmoch Majstrovský plán (2011), Traja hlupáci (2012) či Jedna za všetky (2014).




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies