FOTO Kanaďanka si chcela overiť hotelové služby a podarilo sa jej ubytovať skutočne nevšedného hosťa

NETKY.SK • 23 Október 2017, 10:07 • 2 min
FOTO Kanaďanka si chcela overiť hotelové služby a podarilo sa jej ubytovať skutočne nevšedného hosťa

Istý hotel ponúkal nadštandardnú službu, ktorú sa jedna z klientok rozhodla otestovať.

slovakia

left justify in out

Lindsey Partridgeová sa veľkú časť svojho života venuje koňom. Pravidelne sa tiež zúčastňuje konských pretekov. S podobným cieľom prišla z kanadského Ontaria aj do amerického mesta Georgetown. Tu sa, samozrejme, potrebovala ubytovať v niektorom z miestnych hotelov. Mala so sebou však koňa. Rozhodla sa preto, že si overí, nakoľko hotely skutočne dodržiavajú svoj status Pet friendly, teda priateľské k zvieratám.

 

Lindsey vstúpila do haly jedného z hotelov, v ktorom sa chcela ubytovať, aj s koňom. Napriek tomu, že keď si ubytovacie zariadenie stanovilo, že povolí prítomnosť domácich miláčikov na izbách, zrejme nemyslelo priamo na kone, pracovníkov recepcie situácia nijako nevyviedla z miery. Keď sa Lindsey ubytovávala, s dávkou humoru sa opýtala, či by si priamo na izbu mohla vziať aj svoju kobylu. Odpoveď ju milo prekvapila. Povedali jej, že s tým nie je žiaden problém.

 

Ubytovanie koňa stálo desať dolárov. Nakoniec tam však kobyla nenocovala. Jej majiteľka sa rozhodla, že bude predsa len lepšie, keď ju uloží do prívesu. Izbu jej teda len ukázala a pri tej príležitosti urobila niekoľko vtipných fotografií, ktoré sa po zverejnení na sociálnej sieti stali doslova hitom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies