FOTO Kanaďan na ceste postavil auto z masy snehu, zmiatol aj políciu

NETKY.SK • 19 Január 2018, 13:56 • 2 min
FOTO Kanaďan na ceste postavil auto z masy snehu, zmiatol aj políciu

Simon Laprise (33) je kreatívny človek, ktorý sa vie vyšantiť aj na obyčajnej kope snehu.

slovakia

left justify in out

Kanaďan z okna svojej práce zbadal nevyužitú obrovskú kopu snehu, ktorá ležala na okraji cesty. „Nakopla ho múza“ a hneď sa pustil do tvorivého procesu.

 

img

Foto: L.S.D Laprise Simon Designs

 

Onedlho na ceste stálo snehobiele auto s podobizňou DeLorean DMC-12. Na detailoch si dal poriadne záležať, pod čelné sklo dokonca položil aj skutočné stierače, ktoré „našiel na zemi.“ Potom sa spokojný pobral domov.

 

img

Foto: L.S.D Laprise Simon Designs

 

Snehové auto bolo tak prepracované, že takmer nikto nezapochyboval o tom, že pod vrstvou snehu sa nachádza skutočné. Dokonca aj polícia sa nechala nachytať. Jedna hliadka sa pri aute zastavila s cieľom pokutovať arogantného vodiča, stojaceho na okraji cesty. Policajt podišiel k autu a chystal sa mu za stierač zastrčiť lístok s nemilou sumou, avšak vtedy si všimol, že vozidlo je iba napodobenina. Muži zákona jeho autorovi namiesto pokuty nechali lístok s nápisom: „Urobili ste nám dobrý večer.“


img

Foto: Maxim Tot

 

Policajtov s autom niekto odfotil a snehové auto sa rozšírilo po internete. Keď ho na Googli našiel aj samotný Simon nestačil sa čudovať. Až takú pozornosť nečakal. "Rozhodol som sa vytvoriť niečo z hory snehu a urobiť malý fórik. Nie je to môj prvý výtvor, ale prvý, ktorý som urobil na ulici v meste,“ povedal Simon pre Vice.

Auto napokon z cesty odpratal snežný pluh. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies