FOTO Kamión zničil ploty, plynovú prípojku, elektrický stĺp a rozhlas

NETKY.SK • 7 August 2014, 11:23 • 2 min
FOTO Kamión zničil ploty, plynovú prípojku, elektrický stĺp a rozhlas

POVAŽANY – Oplotenia viacerých domov, plynovú prípojku, stĺp elektrického vedenia a rozvody obecného rozhlasu zničil v stredu (6. 8.) popoludní kamión v obci Považany v okrese Nové Mesto nad Váhom.

slovakia

left justify in out

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne Marián Petrík, na mieste nehody zasahovali štyria hasiči z Nového Mesta nad Váhom a z Trenčína. 

 

„Hasiči skontrolovali zdravotný stav vodiča a na vozidle vykonali požiarno-bezpečnostné opatrenia. Na miesto udalosti privolali pracovníkov poruchovej služby plynární a elektrární. Po zabezpečení prípojných zariadení príslušníci HaZZ prečerpali naftu z havarovaného kamióna a prostredníctvom sorpčnej látky zachytili a pozbierali vytečené prevádzkové kvapaliny,“ skonštatoval Petrík s tým, že pri nehode sa nikto nezranil. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies