FOTO Kamión s drevom sa prevrátil do poľa, unikli z neho prevádzkové kvapaliny

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 13:34 • 2 min
FOTO Kamión s drevom sa prevrátil do poľa, unikli z neho prevádzkové kvapaliny

TUCHYŇA – Na ceste II/507 v katastri obce Tuchyňa v Ilavskom okrese sa v pondelok (27. 3.) krátko po poludní prevrátil kamión s drevom. Z poškodenej nádrže unikli prevádzkové kvapaliny.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trenčíne Marián Petrík, pri nehode zasahovalo sedem hasičov s dvomi kusmi techniky z Dubnice nad Váhom a Trenčína.

 

"Po príchode na miesto udalosti hasiči zistili, že po nehode zostal havarovaný ťahač s návesom prevrátený na pravom boku mimo vozovky. Pri udalosti nikto neutrpel zranenie, z poškodenej nádrže vytekali prevádzkové kvapaliny a štvormetrové kmene sa vysypali na pole," uviedol Petrík.

 

Ako dodal, hasiči na havarovanom vozidle vykonali protipožiarne opatrenia. Následne sorpčnou látkou posypali vytečené prevádzkové kvapaliny a prostredníctvom čerpadla z nádrže postupne prečerpali zostatok prevádzkových kvapalín do zbernej nádoby.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies