FOTO Kaliňák všetkých vystrašil: Má zdravotné problémy?!

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 11:53 • 2 min
FOTO Kaliňák všetkých vystrašil: Má zdravotné problémy?!

BRATISLAVA – Počas hospitalizácie premiéra Roberta Fica, prevzal jeho povinnosti a zodpovednosť za chod vlády Robert Kaliňák (45). Ten pred rokovaním Výboru obranu a bezpečnosť zaskočil všetkých. Trápi aj ministra vnútra nejaká choroba?!

slovakia

left justify in out

Ministrovi vnútra a mužovi číslo dva v strane Smer sa počas prejavu pustila krv z nosa. Kaliňák na chvíľu prerušil tlačovku, všetci ostali zaskočení. Ihneď dostal otázku o tom, či má nejaký zdravotný problém. „Netuším,“ odpovedal minister vnútra a dodal: „Po dlhom čase sa mi to stalo po prvý raz, ani neviem, kedy to bolo naposledy. Nemyslím si, že to súvisí s nejakými zdravotnými problémami.“

 

img

 

img

 

img

 

Ak by mal trpel vážnym zdravotným problémom, išlo by o veľmi kurióznu situáciu, pretože by išlo po Robertovi Ficovi a Andrejovi Dankovi už o tretieho vysokopostaveného politika v poradí.

 

Po chvíli pokračoval v rozhovore. Na zasadanie vlády, ktoré sa konalo neskôr však prišiel minister vnútra už s dobrou náladou. Rokovanie vlády už viedol Robert Fico.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies