FOTO K vybuchujúcim smartfónom sa pridal aj iPhone 7, zákazník ho dostal v obhorenej krabici

NETKY.SK • 30 September 2016, 16:00 • 2 min
FOTO K vybuchujúcim smartfónom sa pridal aj iPhone 7, zákazník ho dostal v obhorenej krabici

LONDÝN – Prípady, kedy ľuďom vybuchujú telefóny pribúdajú. Dosiaľ väčšinou išlo o smartfóny od značky Samsung, no najnovšie sa k nim pridal aj iPhone 7 od Apple.

slovakia

left justify in out

Zákazník, ktorý si ho objednal poštovou službou, sa po jej doručení nestačil diviť. Najskôr ho zaskočila obhorená krabica a potom z nej vytiahol spálený telefón, ktorý zjavne explodoval.

 

Užívateľ s prezývkou KroopTheSnoop na internete zdieľal obrázky zničeného iPhonu 7 Plus, čo je jeden z drahších modelov a s väčšou obrazovkou.

 

"Nie som si istý čo sa s tým stalo, ale problém bude niekde medzi továrňou a dodávkou," odpovedal na šokované komentáre.

 

img

 

Niekoľko užívateľov jeho tvrdenia spochybnili, nezdalo sa im sfarbenie telefónu. "Vyzerá to ako ružovo-zlatý iPhone s čiernym čelom, táto farebná kombinácia pri týchto výrobkoch neexistuje," napísal jeden. Iní zase kritizovali osvetlenie na fotografiách.

 

Telefón bol však zjavne po explózii a vďaka zachovalému logu vidno, že naozaj išlo o iPhone 7 od Apple. Nečistotu farieb mohla spôsobiť vysoká teplota, akej bol vystavený. Firma Apple sa k tomuto prípadu zatiaľ nevyjadrila a skutočnosť nepotvrdila ani iná odborná autorita.

 

V blízkej minulosti sa vyskytlo viacero prípadov, kedy ľuďom v rukách vybuchli smartfóny od Samsungu, no vo väčšine prípadov boli na nabíjačke.  




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies