FOTO Jozef OKLAMČÁK vyberal finalistky ČESKEJ MISS 2017

NETKY.SK • 24 Február 2017, 16:05 • 2 min
FOTO Jozef OKLAMČÁK vyberal finalistky ČESKEJ MISS 2017

LUHAČOVICE - Medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, zakladateľ novodobej tradície miss v ČESKOSLOVENSKU v roku 1988 a MISS SLOVENSKO v roku 1993 Jozef OKLAMČÁK, ktorý počas svojej kariéry zasadol už v 109 svetových a národných súťažiach krásy, prijal opäť pozvanie organizátorov ČESKEJ MISS do semifinálovej porote.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Okrem iných, v čele s novou riaditeľkou Evou ČEREŠŇÁKOVOU v nej zasadli, aj známa modelka SIMONA KRAJNOVÁ, víťazka svetovej súťaže MISS EARTH 2012 TEREZA FAJXOVÁ, ale i víťazka ČESKEJ MISS 2015 NIKOL ŠVANTNEROVÁ a ČESKÁ MISS 2016 ANDREA BEZDĚKOVÁ.

Porota, ktorá zasadala v krásnom prostredí HOTELA AUGUSTINIÁNSKÝ DUM v LUHAČOVICIACH, do finále vybrala predbežne 14 dievčat, z ktorých nakoniec po ďalšej selekcii zostane do záverečného galaprogramu TOP 10 českých krások, ktoré budú bojovať o titul ČESKÁ MISS 2017.

Do finálovej 14 ČESKEJ MISS 2017 sa prebojovali, Petra Mácová, Kristýna Hlaváčková, Iva Uchytilová, Michaela Habáňová, Mirka Pikolová, Vendula Soukeníková, Michaela Nedomová, Tereza Jedličková, Michaela Kadlecová, Silvie Hirtová, Petra, Markéta Matoušová, Tamara Vaňousová a Michaela Šmejkalová.

O TOP 10 finalistiek ČESKEJ MISS 2017
, sa nakoniec rozhodne na sústredení na Slovensku, vo VYSOKÝCH TATRÁCH, ktoré bude v termíne od 13. do 18. marca v hoteli LOMNICA.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies