FOTO Jozef Oklamčák v čele hviezdnej poroty vyberal Miss Spiša

NETKY.SK • 27 Jún 2018, 09:50 • 2 min
FOTO Jozef Oklamčák v čele hviezdnej poroty vyberal Miss Spiša

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Po vzniku Slovenskej republiky v roku 1993 založil Jozef Oklamčák, v súčasnosti jeden z najuznávanejších odborníkov na ženskú krásu vo svete, tradíciu oficiálnej súťaže krásy Miss Slovensko. A potom sa začali organizovať desiatky súťaži Miss v jednotlivých regiónoch, krajských a okresných mestách či dedinách. Jednoducho na Slovensku bolo missiek ako maku. No postupne, tak ako vznikli, aj zanikli, najmä z ekonomických dôvodov. Snáď jedinou výnimkou je Miss Spiša, ktorej organizátorkou je Marieta Širáková a v tomto roku sa konala už po 22-krát.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Pozvanie do tohtoročnej poroty prijali známe tváre kultúrneho, spoločenského i mediálneho života. Desaťčlennej porote predsedal skúsený odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák, ktorý v minulosti sedel už v 111 medzinárodných porotách.

 

Okrem neho ďalšími členmi boli známe tváre zo seriálu Oteckovia herci Vladimír Kobielsky, Branislav Deák a Marek Fašiang, politik, bývalý minister financií a podpredseda vlády Ivan Mikloš, šéf KSK Rastislav Trnka, šéf strany SME - rodina a poslanec NR SR Boris Kollár, režisér a choreograf Ján Ďurovčík, režisér Peter Ňuňez, a moderátor hlavného spravodajstva TV Markíza Patrik Švajda.

 

Porota v tomto "hviezdnom" zložení v čele s Jozefom Oklamčákom rozhodla, že titul Miss Spiša získala 18-ročná Novovešťanka Klaudia Repková, I. vicemiss sa stala Sylvia Fargašová (20) zo Smižian a titul II. vicemiss získala Barbora Chlebovcová (28) z Odorína.

 

 

img

Jozef Oklamčák s hviezdnou zostavou a top 3 Miss Spiša 2018. Foto: Milan Bižaca

 

 

Titul Miss sympatia patrí 21-ročnej Alexandre Toporcerovej z Popradu.

 

Moderátorom podujatia, ktorá sa konalo v divadle v Spišskej Novej Vsi, bol už tradične herec, moderátor a humorista Michal Hudák.

 

Ako sme sa dozvedeli od Jozefa Oklamčáka, po finále Miss Spiša 2018, po dvojhodinovom spánku v hoteli Čingov v Slovenskom raji, sa v skorých ranných hodinách presúval za ženskou krásou do Českej republiky na Czech Fashion Week 2018, ktorá sa počas víkendu konala v kúpeľnom meste Teplice.

 

Tam opäť zasadol do medzinárodnej poroty, kde vyberal najlepšiu modelku, ktorá predviedla najelegantnejší model podujatia.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies