FOTO Jozef Oklamčák spolu s Jozefom Golonkom v porote Česká MISS 2017

NETKY.SK • 25 September 2017, 08:00 • 2 min
FOTO Jozef Oklamčák spolu s Jozefom Golonkom v porote Česká MISS 2017

BRNO - Známy odborník na ženskú krásu a vyše 100 násobný člen mnohých medzinárodných porôt súťaži krásy Jozef OKLAMČÁK, opäť bude vyberať najkrajšiu missku, tentokrát to bude u našich susedov v Čechách.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

A zo Slovenska organizátorom odporučil do poroty, aj svojho priateľa a člena zoskupenia osobnosti ČESKOSLOVENSKÝ LEV, hokejovú legendu Jožka GOLONKU.


Ten s porotcovaním už má svoje skúsenosti, ešte v rámci ČSSR v rokoch 1967 až  1968,  kedy zasadol do poroty, okrem iných, aj so známym režisérom Milošom Formanom a olympijskou víťazkou v gymnastike Evou Bosákovou.

Finálový galavečer ČESKÁ MISS 2017, sa uskutoční v sobotu 23. septembra v DRFG Arene v Brne so začiatkom o 19.30 hod. 

 

Ako nám prezradil zakladateľ a organizátor MISS SLOVENSKO a prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozef OKLAMČÁK,  celým večerom ho bude sprevádzať moderátor TV NOVA a EUROPY 2 Peter Říbal.

 

O titul bude bojovať týchto 12 českých krások.

 

Na Slovensku ju budete môcť sledovať prostredníctvom celoplošnej Regionálnej televízie cez satelit a naživo, online na EXTRA.cz a zároveň na YouTube ČESKA MISS. Záznam odvysiela aj stanica Šport 5.

 

Tu môžete sledovať galavečer ČESKÁ MISS 2017 v sobotu 23.9.2017 o 19.30 na živo.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies