FOTO Jozef OKLAMČÁK rozhodol, že na medzinárodnej súťaži krásy v Poľsku bude Slovensko reprezentovať "LEVICA" JÚLIA

NETKY.SK • 28 August 2017, 20:00 • 2 min
FOTO Jozef OKLAMČÁK rozhodol, že na medzinárodnej súťaži krásy v Poľsku bude Slovensko reprezentovať "LEVICA" JÚLIA

BRATISLAVA - Medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu, mnohonásobný člen medzinárodných porôt súťaži miss a modeliek Jozef OKLAMČÁK rozhodol, že na svetovej súťaži krásy MISS NATURE INTERCONTINENTAL 2017 v Poľsku, bude Slovenskú republiku reprezentovať JÚLIA KOKORUĎOVÁ.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Júlia, ktorá je členkou elitného zoskupenia ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA - KRÁĽOVSTVA LEVOV,  pochádza z východného Slovenska, má výšku 176 cm a ideálne miery 91 - 61 - 91.

 

Ako sme sa dozvedeli od zakladateľa a dlhoročného organizátora MISS SLOVENSKO, prezidenta ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA  Jozefa Oklamčáka, ktorý je majiteľom licencie pre Slovensko aj Česko, rovnako už vybral aj delegátku, ktorá bude reprezentovať na tejto súťaži ČESKÚ REPUBLIKU. Prezradil len toľko, že aj česká delegátka je  členkou divízie "LEVIC", jeho zoskupenia ČESKOSLOVENSKÝ LEV.

 

Ako nám povedala Júlia, "Urobím všetko preto, aby som dobre reprezentovala naše krásne Slovensko a hlavne, aby som nesklamala dôveru pána Oklamčáka, ktorého si nesmierne vážim ako človeka a medzinárodne uznávaného profesionála v oblasti súťaži krásy ale i showbiznis."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies