FOTO Jozef OKLAMČÁK je po dvoch týždňoch strávených v nemocnici konečne doma! Okrem prof. TRAUBNERA a primára ŠTOFKU ho ratovala aj spiritualistka Silvia ŠUVADOVÁ

NETKY.SK • 1 Júl 2017, 07:00 • 2 min
FOTO Jozef OKLAMČÁK  je po dvoch týždňoch strávených v nemocnici konečne doma! Okrem prof. TRAUBNERA a primára ŠTOFKU ho ratovala aj spiritualistka Silvia ŠUVADOVÁ

BRATISLAVA - Potom, čo sa v médiách prevalilo, že Jozef Oklamčák trávi posledné dni v nemocnici, si pri jeho dverách podávali kľučky mnohí známi prominenti.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Zakladateľ a spoluorganizátor súťaže Miss Slovensko a tiež prezident ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA JOZEF OKLAMČÁK strávil uplynulé dni na nemocničnom lôžku v Univerzitnej nemocnici na Mickiewiczovej ulici v Bratislave.

 

Cítil som malátnosť a také čudné stavy, preto som bol v nemocnici na pozorovaní,“ prezradil nám známy krasológ, ktorý sa najmä vďaka skvelému tímu primára LEVA Juraja ŠTOFKA  ale aj  LEVA prof. Pavla TRAUBNERA zo zdravotných problémov našťastie dostal. 

 

„Nemal som tu pocit, že som pacient, ale hosť,“ pochválil sa pre portál Netky.sk samotný Oklamčák. Lekári a zdravotný personál pod vedením primára Juraja Štofku sa totiž o promientného hosťa príkladne starali. 


„Chcel by som sa úprimne a zo srdca poďakovať všetkým, ktorí pri mne v týchto chvíľach stáli, nielen lekárom, sestričkám, terapeutom ale aj tým, ktorí prejavili záujem o moju osobu a vyslovili mi prianie skorého uzdravenia, či už cez Facebook, SMS, alebo telefonicky. Zároveň veľmi ďakujem tým, ktorí mi počas uplynulých dní spríjemňovali pobyt svojimi návštevami,“ vyjadril sa odborník na ženskú krásu. 

 

A že tých návštev nebolo málo! Podľa našich zistení Jozefa nenechali v “štichu” najmä jeho dobrí kamaráti a členovia ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA. Okrem iných, niekoľkokrát ho navštívila  LEVICA moderátorka a tvár relácie SMOTÁNKA Erika JUDÍNYOVÁ, LEV moderátor a herec Štefan SKRÚCANÝ, LEVICA terapeutka Zora KONDÉ, LEVICA speváčka Marcela LAIFEROVÁ, či LEVICA herečka Silvia ŠUVADOVÁ, ktorá zopár liečiteľských procedúr aplikovala na Jozefa Oklamčáka aj priamo v nemocnici. 

 

Či pomohli práve  jej nadpozemské činy nie je známe, no nateraz sa zdá byť Oklamčákov zdravotný stav v poriadku. Lekári zistili, že spomínané problémy vznikli z krčnej chrbtice. Teraz bývalého pacienta čaká niekoľko rehabilitácií a keďže sa našťastie nejedná o nič vážnejšie, vyzerá to tak, že vyveštených 138 rokov života sa Jožko Oklamčák predsa len dožije.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona