FOTO Jozef Oklamčák dostal k narodeninám červené "Ferrari": Zakladateľ a organizátor Miss Slovensko má "auto svojich snov"

NETKY.SK • 29 Apríl 2016, 10:33 • 2 min
FOTO Jozef Oklamčák dostal k narodeninám červené "Ferrari": Zakladateľ a organizátor Miss Slovensko má "auto svojich snov"

BRATISLAVA - Jozef Oklamčák, známy odborník na ženskú krásu, zakladateľ MISS SLOVENSKO, ale i súťaže mamičiek MISSIS, súťaže o najsympatickejšieho muža MISTER, ale i súťaže pre babičky LADY, po celé roky, v rámci týchto projektov rozdával pre "víťazky, či víťazov" autá, motocykle ale i bicykle, rôznych značiek. A konečne sa v tomto roku dočkal aj on toho, že bol obdarovaný a dostal svoje prvé auto.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Ako nám povedal Jozef OKLAMČÁK, "o mne je známe, že ja nie som fanúšik áut a skôr nejazdím, ako jazdím. Zvykol som si, že ma vozia a som najradšej keď sú to ženy. A od mojich posledných osláv, už budem šoférovať občas aj sám. Dostal som od mojej manželky ANKY krásne červené "FERRARI", aj keď je určené na iné účely." 

Oklamčákova Anka mu totiž k jeho okruhlým narodeninám venovala veľmi praktické červené autíčko, ktoré okrem toho, že sa na ňom možno voziť má aj pridanú hodnotu, že kosí a zberá trávu. Je to jednoducho auto, ktoré má viac výhod ako originál FERRARI, je to viacúčelové Oklamčákove FERRARI.

Takže už aj známy slovenský "krasológ" Jozef OKLAMČÁK, konečne po 28 rokoch organizovania súťaží krásy, nielen auta, motocykle, či bicykle rozdáva, ale už aj dostáva. Ako "víťaza" ho ocenila jeho manželka a ako hlavnú cenu mu venovala nádherné  a veľmi praktické autičko, červené kosacie "FERRARI - ŠPECIÁL" 

"Anka mi splnila môj malý sen, mal som totiž takýto zámer, zľahčiť si svoju relaxačnú činnosť a že si takéto "terenné autičko" v najbližšom období zabezpečím. No jednoducho, niektoré ženy majú aj "siedmy zmysel", čítajú naše myšlienky, preto Vám dávam dobrú radu do života, dávajte si na ne pozor," s úsmevom poznamenal medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák.

A ktorá z Oklamčákových a Forzackých finalistiek MISS SLOVENSKO 2016 bude víťazkou a získa auto, možno, "svojich snov" HYUNDAI TUSCON, sa dozviete v piatok 29. apríla 2016 o 20.30 v priamom televíznom prenose TV JOJ. Organizátorom oficiálnej súťaže krásy MISS SLOVENSKO 2016, je už tradične  Produkčný dom FORZA, agentúra OKLAMČÁK PRODUCTION a TV JOJ.

A takto to vyzeralo na narodeninových oslavách JOZEFA OKLAMČÁKA:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona