FOTO Jozef Oklamčák členom medzinárodnej poroty MISS NATURE INTERCONTINENTAL 2017

NETKY.SK • 5 September 2017, 18:39 • 2 min
FOTO Jozef Oklamčák členom medzinárodnej poroty MISS NATURE INTERCONTINENTAL 2017

ŠTETÍN - Medzinárodne uznávaný odborník na ženskú krásu Jozef OKLAMČÁK odletel z Viedne cez Berlín do poľského mesta Štetín, kde zasadne už po 109-krát vo svojej kariére do poroty na medzinárodnej súťaži krásy, tentokrát na MISS NATURE INERCONTINENTAL 2017.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

V mieste konania ho osobne privítala víťazka dvoch prestížnych svetových súťaži MISS INTERNATIONAL 2001 v Tokiu a MISS MODEL OF THE WORLD 2000 v Istanbule a zároveň prezidentka tejto súťaže Malgorzata Rozniecka - Ofman.

 

Finálový večer sa uskutoční v sobotu 9. septembra 2017 a našu Slovenskú republiku okrem známeho krasológa, zakladateľa a organizátora oficiálnej súťaže MISS SLOVENSKO a prezidenta ČESKOSLOVENSKÉHO LEVA Jozefa Oklamčáka bude reprezentovať aj "LEVICA" Júlia Kokoruďová. 

 

Pre Júliu po minuloročnej účasti v Číne a Srí Lanke je to už v poradí tretia účasť na svetovej súťaži krásy. Ako sa hovorí do tretice všetko najlepšie a tak dúfajme, že nesklame dôveru Oklamčáka, ktorý ju na túto súťaž ako majiteľ licencie delegoval.

 

Ako nám povedal Jozef Oklamčák: „Júlii dôverujem a aj preto som sa rozhodol práve pre ňu. Má už za sebou súťaženie v Číne a na Srí Lanke a na tejto, patrí medzi najskúsenejšie missky. A tak verím, že zabojuje a získa opäť ocenenie ako naposledy v Číne."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies